7. Statistici sub forma de tab.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

7. Statistici sub forma de tab.

Mesaj Scris de SSYT la data de 19/01/13, 09:58 pm

JavaScript / jQueryD World Oficial #7 Tutorial
7. Statistici sub forma de tab.
(phpBB3)

Buna Ziua,
Cred ca multi ati vrut sa schimbati umpic statisticile pe versiunea phpbb3, insa ne avand template nu prea se putea, insa iata ca a a venit si solutia. Un script util pentru a da un nou aspect statisticilor pe versiunea phpbb3.

Pasul 1.
( ACP ~ Module ~ HTML & JAVASCRIPT ~ Gestiunea codurilor JavaScript )
Click pe: Creati un nou cod JavaScript
Titlu: Statistici
Amplasare: Indexul Forumului.
Cod JS:
Cod:
$(function(e) {
('Copyright (c) 2012 - 2013 D World Oficial. All right reserved. Un script util pentru a da un nou aspect statisticilor pe versiunea phpbb3.');
$('.h3:contains("Cine este conectat?")').before('<li style="display: inline; margin: 10px 5px 0 0px; float: left;"><span onclick="whos()" style="background-color: #DDE7F0;  clear: both;  padding: 5px 10px;margin: 5px 0 -6px;border-radius: 3px 3px 0 0;">Who is online</span></li><div id="onlinestats"></div><li style="display: inline; position: relative; top: 10px;"><span onclick="stats()" style="background-color: #DDE7F0;  clear: both;  padding: 5px 10px; margin: 5px 5px -6px 0px; border-radius: 3px 3px 0 0;">Statistici</span></li><div id="laststats" style="float: right; display: none;"></div><li style="display: inline; position: relative; top: 10px;"><span onclick="chatbox()" style="background-color: #DDE7F0;  clear: both;  padding: 5px 10px;margin: 5px 5px 0 0px;border-radius: 3px 3px 0 0;">Chatbox</span></li><div id="chatstats" style="display: none;"></div><li style="display: inline; position: relative; top: 10px;"><span onclick="newtab()" style="background-color: #DDE7F0;  clear: both;  padding: 5px 10px;margin: 5px 0 -6px;border-radius: 3px 3px 0 0;">Newtab</span></li><div id="newtab" style="display: none;"></div>');

// Stats / Whosonline / Chatbox / Newtab
$('.h3:contains("Cine este conectat?"), #i_whosonline +p').prependTo('#onlinestats');
$('.h3:contains("Statistici"), p.page-bottom').appendTo('#laststats');
$('.h3:contains("Chatbox")').prependTo('#chatstats');
$('div.page-bottom, #chatbox_popup').remove();
});

// Function show/hide active element.
function whos() {
document.getElementById("onlinestats").style.display= 'inline';
$('#laststats, #chatstats, #newtab').hide();
}

// Function show/hide active element.
function stats() {
document.getElementById("laststats").style.display= 'inline';
$('#onlinestats, #chatstats, #newtab').hide();
}

// Function show/hide active element.
function chatbox() {
document.getElementById("chatstats").style.display= 'inline';
$('#onlinestats, #laststats, #newtab').hide();
}

// Function show/hide active element.
function newtab() {
document.getElementById("newtab").style.display= 'inline';
$('#onlinestats, #laststats, #chatstats').hide();
}

Pasul 2.
( ACP ~ Afisare ~ Imagini si culori ~ Culori ~ Foaie de stil CSS )
Cod:
#onlinestats, #laststats, #chatstats, #newtab {
background-color: #DDE7F0;
clear: both;
padding: 3px 10px;
width: 700px;
margin: 5px 0;
border-radius: 0 3px 3px 3px;
float: left!important;
}

#onlinestats .h3, #laststats .h3, #chatstats .h3 {
margin-top: 0;
}

Demo:

Copyright © D World. Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.

avatar
SSYT
Tehnician
Tehnician

Mesaje : 401 Puncte : 667
Location : index_body.html

Activitate
Activitate Forum:
50/200  (50/200)

Vezi profilul utilizatorului http://dworld.forumz.ro
Loading...

Sus In jos

Re: 7. Statistici sub forma de tab.

Mesaj Scris de Kenan la data de 29/01/13, 09:37 am

Felicitari Ionut. Un tutorial care nu e usor de realizat din punct de vedere. Pe zi ce trece evoluezi tot mai bine si dami voie sa te felicit pentru acest lucru. Smile
avatar
Kenan
Administrator
Administrator

Mesaje : 12 Puncte : 72
Location : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului
Loading...

Sus In jos

Re: 7. Statistici sub forma de tab.

Mesaj Scris de Wanse la data de 02/02/13, 05:50 am

Foarte bun acest tutorial cum a spus si Kevin nu e usor de realizat si imi place la nebunie Smile
avatar
Wanse
Membru
Membru

Mesaje : 26 Puncte : 81
Location : Rătăcit

Vezi profilul utilizatorului
Loading...

Sus In jos

Re: 7. Statistici sub forma de tab.

Mesaj Scris de SSYT la data de 02/02/13, 05:54 am

Ma bucur ca pot fi de folos Smile
avatar
SSYT
Tehnician
Tehnician

Mesaje : 401 Puncte : 667
Location : index_body.html

Activitate
Activitate Forum:
50/200  (50/200)

Vezi profilul utilizatorului http://dworld.forumz.ro
Loading...

Sus In jos

Re: 7. Statistici sub forma de tab.

Mesaj Scris de mario77 la data de 05/06/13, 10:58 am

Tare acest tutorial,ms ca l-ai postat.
avatar
mario77
Nou Venit
Nou Venit

Mesaje : 9 Puncte : 9

Vezi profilul utilizatorului
Loading...

Sus In jos

Re: 7. Statistici sub forma de tab.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Loading...

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum